BioKissed Enkelvoudige Urine Test Strip

Urine Test voor 10 Gezondheidsparameters:

 • Vitamin C
 • Calcium
 • Magnesium
 • Zinc
 • Water
 • pH
 • Protein
 • Ketone
 • Sodium
 • Oxidatieve Stress
 • Gratis Biokissed Wellness App

Download de gratis Biokissed Wellness App

Categorie:

Verhoog je gezondheidservaring met BioStrip Single Urine test!

Voor degenen die gepersonaliseerde gezondheidsinzichten op verzoek zoeken, maak kennis met BioStrip Single, beschikbaar afzonderlijk voor jouw gemak! Of je nu een eerste keer gebruiker bent die nieuwsgierig is naar zijn ongelooflijke mogelijkheden, of een ervaren welzijnsenthousiast die zijn gezondheid fijnafstemt, de individuele BioStrip-optie biedt flexibiliteit en toegankelijkheid.

Pas je gezondheidsreis aan, één strip per keer, en omarm de vrijheid om je welzijn te prioriteren wanneer je maar wilt.

De BioKissed Urine Test Strip meet devolgende waarden binnen 1 minuut.

Vitamine C
Testen van urine op vitamine C-niveaus kan helpen bepalen of je voldoende van deze essentiële voedingsstof binnenkrijgt, belangrijk voor immuunfunctie, wondgenezing en collageenproductie.

Calcium
Testen van urine op calciumniveaus kan helpen vaststellen of je risico loopt op osteoporose, een aandoening waarbij botten zwak en broos worden.

Magnesium
Testen van urine op magnesiumniveaus kan helpen bij het vaststellen van een magnesiumtekort, dat symptomen zoals spierkrampen, vermoeidheid en hoge bloeddruk kan veroorzaken.

Zink
Testen van urine op zinkniveaus kan helpen bij het vaststellen van een zinktekort, dat diverse symptomen kan veroorzaken, waaronder haaruitval, huidproblemen en een verzwakte immuunfunctie. Zink is ook cruciaal voor wondgenezing en gezonde celgroei.

pH
Testen van urine op pH-niveaus kan helpen bepalen of je lichaam te zuur of alkalisch is, wat van invloed is op je algehele gezondheid en welzijn. Het handhaven van een evenwichtige pH is essentieel voor een gezonde spijsvertering, botgezondheid en immuunfunctie.

Eiwit
Testen van urine op eiwitniveaus kan helpen bij het identificeren van nierschade, ziekte en andere gezondheidsproblemen zoals urineweginfecties of diabetes.

Ketonen
Testen van urine op ketonen kan helpen vaststellen of je in ketose bent, wat nuttig kan zijn voor mensen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen. Ketose kan ook voorkomen bij mensen met diabetes die hoge bloedsuikerspiegels hebben.

Natrium
Testen van urine op natriumniveaus kan inzicht geven in hoeveel zout je consumeert en of je risico loopt op hoge bloeddruk, nierstenen of andere gezondheidsproblemen gerelateerd aan natriuminname.

Oxidatieve Stress
Evalueer je urine op oxidatieve stressniveaus om de antioxidantstatus van je lichaam te beoordelen en vast te stellen of je een teveel aan vrije radicalen hebt, die cellen kunnen beschadigen en kunnen bijdragen aan diverse gezondheidsproblemen zoals ontsteking, kanker en hartziekten.

Water
Testen van urine op het niveau van water kan helpen bepalen of je voldoende vocht drinkt om gehydrateerd te blijven. Uitdroging kan diverse symptomen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid.

Download de gratis Biokissed Wellness App